A všechny hlasy...

A všechny hlasy...

Anotace: Psáno při nudné hodině češtiny, AVE JA!

Proletěl prázdnou místností,
kde struny pohly se a začaly hrát,
s sebou strhl ze stromu větvičky bez listí,
a ony začaly tančit a potichu se smát.

Jak libý zvuk zazněl kolem nich,
rozezvučel se tichý smích...
A v té chvíli kouzelné,
zazněl výstřel silný,
na zemi tělo mrtvolné,
a všechny hlasy ztichly.
Autor Gringer, 03.11.2010
Přečteno 771x
Tipy 4
Poslední tipující: kukopr, Admen, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí