Bez titulku

Bez titulku

Anotace: bez anotace - bez života

Poslední kapka,
ta, která vše ukončí,
právě doplnila slané jezírko
v mých dlaních


ledová čepel chladí zápěstí
pocit žalu a nejistoty zatemňuje mysl
- to nic dobrého nevěstí
svit svíčky se v stříbru třpytl
přichystán jsem k činu už
chabě lechtám v dlani nůž

tak daleko k ní a tak blízko k němu
to nemělo se stát, srdci mému
teď sedím v tmě pod svícnem
a nemám slov ..
naděje byla mu pochvou
naráz však nedělí mou
naoranžovělou kůži už nic
než dusný vzduch - pod svícnem

on mne řeže, on mne pálí
bolest z ní však neudáví
řeže dál, čepel teplá
však od ní mě nic neoddálí
tlak povolí, padám k zemi
pohled můj - ten už je němý
stalo se tak pro ni bez ní
nevěděla, bledla taky
cítila i přes ty mraky

skončil život
on to vzdal
srdce jeho svíral žal
Autor Sapphire, 04.11.2010
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí