Nečekej

Nečekej

Anotace: Do školy. Ve škole. Bůh ví co.

Sbírka: Žalostná snění

Nečekej na mě, na konci cesty,
nečekej, já se nevrátím,
nehledej mě v žádném mezi městy,
nehledej, já stopy své zahladím.

Nechtěj vědět, proč odcházím pryč,
nechtěj, já ti to nepovím,
neklej na mě slova jako bič,
neklej, ač se to nedovím.

Zachovej poslední kus naší lásky,
kus, který stále ještě zbyl,
měls kdysi lásku jedné krásky,
jejíž duši jsi zabil.
Autor Elie, 04.11.2010
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Kikulinka, Bíša, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí