Krvavý sníh (Doba sebevrahů)

Krvavý sníh (Doba sebevrahů)

Anotace: Láska? Smutek? Trápení ? Ztráta ?

Klekám v kostele v podvečer
chci vyznat se ze svých hříchů.
Povím vše, co stalo se ten večer,
ten večer plný křiků.

Všude byla krev,
Nikde žádný smích.
Ach ta kombinace barev,
Když na krev dopad první sníh.

Moje stopy zůstaly tam zapsány,
Jak černý otisk na listě.
Pak kostelní ozvaly se varhany,
Kdo za mě spoušť už stiskne.

Přikládám zbraň k týlu,
Vločky padaj na mou hlavu.
Buďte všichni v míru,
Teď už sněžným nebem plavu.

Však kostelní zvon přivolal mě,
Já musel sem se vyznat.
Všude byli lavice, já poklekl vně,
Ke všem hrůzným činům, musel jsem se přiznat.

Čekal jsem už peklo,
Přišlo mi však nebe.
Kdyby proudy krve ze mě teklo,
Budu milovat jen TEBE!
Autor Daniel Osbourne, 06.11.2010
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Salinta, Désolé, Alexej, Anjesis, JohnyD., Yendas, jiljovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tvůj styl,je takový smutný..jen mi je tě líto,chci ikdyž tě neznám,tak chci aby si byl šťastný =)..ST

02.01.2011 19:48:00 | Désolé

Supertipová...

11.11.2010 16:42:00 | Yendas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí