Trhliny života

Trhliny života

Anotace: nevím, snad jen potřeba vypsat se ze smutku...

V temnotě noci ztracená,
na těle cítí strach a chlad.
Myšlenky před ním ukrývá.
Neví, zda věřit, že má ji rád.
Společný tok řeky života
horkými hádkami vysychá.
Na skálách v bezpečí pevniny
vznikají zlověstné trhliny.

Kde jsou ruce, co společně je zacelí?
Kde slzy smíchu, co řeku naplní?

Měli sen o společné cestě,
o velké a nekonečné lásce.
Však splývá již cesta i okolí
a láska plamenem nehoří.
Chodí teď bezradně v kruhu
snad s vírou, uvidět duhu.
Dotknout se té trochy štěstí,
co lepší časy pro ně věští.
Autor Lucucu, 06.11.2010
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: Boscai, casla, Maryje..., bobi bobie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutná....o smutku hodně vím - rozumím....ST

04.04.2011 23:08:00 | Maryje...

je to doopravdy smutné . . .při tom život by mohl být krásný. Ahojky Bobi

08.11.2010 07:44:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí