neveselý

neveselý

Anotace: snad že prší

Z ničeho už nemám strach
líbal jsem mrtvou na marách
i sám jsem blízko smrti byl
a vrátil se z posledních sil
znám všechnu bolest na světě
neublíží mi ve větě
shovaná nenávist či hrozba
však kdo mě zná hned pozná
že něco mi vzalo klidný spánek
snad nervozity chladný vánek
snad smutný nápoj nostalgie
co jitří dávné fantazie
snad náznak dávných dnů
kdy oblékal jsem křídla snů
a mohl jsem se šťasně smát

a někdo měl mě hodně rád..
Autor mida, 07.11.2010
Přečteno 518x
Tipy 24
Poslední tipující: Divoženka1, Vanilková Ninja, Mbonita, Pevya, Niky88, Kett, Zasr. romantik, hašlerka, Jiná, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smuténková,ale krásná

28.12.2010 22:33:00 | Vanilková Ninja

Moc hezké verše, berou za srdce.

08.11.2010 08:19:00 | Pevya

Už nesmutni...

07.11.2010 21:40:00 | Kett

Opět se budeš šťastně smát
až přijde ten, kdo má Tě rád:-))
Nesmutni, zase bude líp.

07.11.2010 15:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí