Dušičky

Dušičky

Anotace: když padá listí

Když listí opadá
a přijdou vzpomínky..........
když nálada uvadá
a zpozdí se hodinky..........

když vidím spadané listí
a špatný čas..........
pak vždycky zjistím
svou konečnou past

vzpomínky u hrobů
svíčky co špatně hoří
mluvení o Bohu
a kapce v moři

všude žluté květy
a marnost každé věty
slzy které kanou
jsou otevřenou ranou
Autor Akyš, 07.11.2010
Přečteno 405x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí