Omluva

Omluva

Anotace: Ale asi tu omluvu nemyslím úplně vážně. Ještě pořád jsem jim neodpustila.

Omlouvám se horám svým,
že jsem je ze srdce vyhnala.
Omlouvám se horám svým
že jsem zlá slova říkala.

Omlouvám se horám svým,
že plakala jsem pro muže.
Omlouvám se horám svým,
teď vím, že skála za to nemůže.

Byl milý, něžný, laskavý.
Každý měl ho rád,
to proto jste mi ho sebraly !

Já jsem jiná, mě jste jen změnily.
Já chci se Vám taky dát !
Jenže mě jste nechtěly.

Proč jste měly jeho raději ?
Proč vzaly jste mi lásku a naději ?
Proč se vám teď omlouvám ?
Vás už nechci! Na něho stále vzpomínám!
Přečteno 298x
Tipy 14
Poslední tipující: Květka Š., nejsembásník, Kapka, ZILA78, labuť, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná i když smutná..
Zdraví Květka.

18.11.2010 17:44:00 | Květka Š.

1**

10.11.2010 13:24:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí