CENNÁ DÁVKA VERŠŮ

CENNÁ DÁVKA VERŠŮ

Anotace: ....

Rezavá tříšť,
vlasy co plesnivý,
Špatně nařezaná mříž,
díra do které nikdo nevidí.

Ošoupaný plyšový méďa,
zbytky petroleje v kahanu.
Starý unavený děda,
čeká každé ráno na vanu.

Kousky zlomených zubů,
kulový blesk se řítí.
Narazí obrovskou silou do nového domu,
a plamínek svíce stále svítí.

Kostel je silný,
ale lámou ho předsudky.
Žák učený a pilný,
otrok čeká na dudky.

Záda jsou krvavá a raněná,
býčí zápasy se stávají krutější.
Dáma co dostala květy je zklamaná,
život v jednom je nudnější.

Je to nuda,
dým s úst stále stoupá.
Černo bílá duha,
neřečená myšlenka je hloupá.

Je hloupá,
visí jako oběšený mnich.
Cenná dávka veršů stoupá,
ztrácím se v nich.
Autor ZILA78, 10.11.2010
Přečteno 278x
Tipy 27
Poslední tipující: strawbery, la loba, carodejka, Nick Name, CULIKATÁ, Jiná, Špáďa, Kapka, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva přísun.

11.11.2010 17:24:00 | carodejka

teda ..hmm,pěkná dávka veršů,má to grády-Paráda!

10.11.2010 11:29:00 | xoxoxo

By se dala možná pěkně zrapovat...

10.11.2010 11:21:00 | Špáďa

St..

10.11.2010 10:03:00 | Květka Š.

Chmurné a černé dílko, obsah dobře čtivý a zamyšlenkový, ale cosi mě moc bolí... ST! za obsah.

10.11.2010 06:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí