už to skončilo....

už to skončilo....

Anotace: nudila som sa....

Závod s časem,
s mocným rytířem,
bez zbraní utiskovaná v tmě,
s časem ve věčné prázdnotě.

V strmých zatáčkách dolů svahem,
pokrytá posrmtným závojem.
Bojuje bez zábran, tlačí na mě,
zpoza zdí útočí, zahaluje mě tma.
Těžká břemena hází pod kolena,
ja vstávám smyslů zbavená.

Necítím bolest, tlukot srdce,
skončila se moje cesta ...
Autor Ransei, 12.11.2010
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí