Mimo nás..

Mimo nás..

Anotace: Chci žit svůj věčný sen.

Mimo realitu a čas..

Sedím u prázdné skleničky,
a hlavou se mi ženou,
ty skleslé myšlenky a úvahy,
polykám prášky jako lentilky..

Vytvářím vlastní iluzi,
žijící ve sni...

Mimo prostor a vzpomínky..

Křičím tvé jméno do dálky,
klečím a na smrt se těším,
a žiletkou to jistím..

Mimo úsměv a radost..

Smutek a trápení,
slzy a proklínání,
utíkám za svým snem,
že zítra bude lepší den...

Mimo nás,
Mimo tenhle svět já,
chci už žít jen svůj sen..
Autor Mausik, 12.11.2010
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí