Byl si lepší člověk

Byl si lepší člověk

Anotace: Tohle neni moje dílko, ale slečna souhlasila s jeho uvedením :)

Zajímáš se o mě, jen když se ti to hodí,
našel sis někoho, kdo za tebe špínou se brodí, dobrovolně to nedělám, nutíš mě k tomu,
nemám si kde stěžovat, nemám už komu.
Zatarasil jsi mi cesty k úniku,
tvoje chování postrádá logiku.
Mám z tebe strach, agresivním se stáváš,
podněty k nenávisti dennodenně mi dáváš,
s mým životem lehkovážně si hraješ,
poslední krásné vzpomínky ze mě saješ.
Máš velký dar, ve prospěch svůj využít situace,
zabíjíš mě, hraješ se mnou si křivolace,
snáším se, leč vzepřít se ti nemohu,
zatnu ruce v pěst, jako vždy se přemohu,
city explodovat ve svém těle nechám,
shodíš mě na kolena, před tebou klekám,
nic jiné mi teď už nezbývá,
děsivou skutečnost lež ukrývá.
Autor AMI WINSHETON, 13.11.2010
Přečteno 327x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí