Nepochopen

Nepochopen

Anotace: Báseň mne napadla ve škole, při jednom průšvihu, vystihuje mé pocity jednoho zážitku, ale ten nepovím, zůstane umlčen. Měla to být spíše píseň zmatená a nepochopená.

Ještě včera tady stál
rukama si pohrával
jenom trochu vlál
teď by utíkal.

A tak tu jsem
oči v plamenech
nejsem poslem
no to jsem si oddech.

Ze srdce svý lásky
dělaj se mi vrásky.
Život je složitý
a tak to má bejt.

Sedím a koukám
smutkem si broukám
Sedík a koukám
jednou se dočkám.

Celý život v plamenech
to je klasika.
Jednou si povzdech
a teď naříká.

Skutky co příjdou
letmě se tě dotknou
a pak zase půjdou,
tak je chytej.

To co tě bolí
to se vyléčí
Všechny léky nasadit
to je dobrý.

Nasadíme drogy
ty vždycky pomohou,
vyléčí i tety
ty s náma pak půjdou.

A tak tu jsem
čeká mě odměna.
Za to, že hodnej sem
zmlátí mě teta má.

Nasadím si čepku
oblíznu si rty.
Tak už na to jdu
jsem celý žhavý.
Autor Já sám, 14.11.2010
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiná, pamp_elka, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

epika

30.11.2010 10:40:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí