Pavouci a jine prisery

Pavouci a jine prisery

Anotace: z cireho smutku ze zivota

Vedou tu cesty, po nichž bylo mi jíti,
běží odnikud nikam dráty všemožných sítí.
Daleko, či blízko, v temném místě
číhá jejich pavouk, nikdy není jisté.
A tak mám pořád jenom strach,
že až se nad obzorem zvedne prach,
bude to On, rozená praktičnost, skončený půst,
a že se zeptá, proč by neměl skončit tento život...
...a mě nenapadne jeden pádný důvod.
Tak hledíc k horizontu přemýšlím nad obranou,
a vůbec nic mě, doprdele, nenapadá!
Autor kryplik, 14.11.2010
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, Kapka, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St tak tohle je síla...

14.11.2010 17:58:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí