čekám...

čekám...

Anotace: viete... mne je dost tazke prekladat do cestiny...

Na kousku měsíce seděla,
hleděla do neznáma a čekala.
čekala na východ Slunce,
čekala na déšť,
čekala dokud opadne její žal.
Jak tak čekala, lákal ji sen,
sen ze srdce o nejkrásnější den.
Den bez ran, bez smutku a starostí,
byt jen s láskou po níž tak touží,
no měsíc ji drží ve svém zajetí.

Na kousku měsíce seděla,
hleděla do neznáma a čekala.
čekala na východ slunce,
čekala na déšť,
čekala na tebe.
čekala ... čekala dokud zemřela ...
Autor Ransei, 14.11.2010
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nečekej na měsíci, ani v koutě
radosti si samy nenajdou tě...

14.11.2010 20:25:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí