Věčně bdící

Věčně bdící

Anotace: =/

***

Padající sutě, sutiny…
Člověk procházející smrtící tmou.
Dnem bez východu slunce.
Tmavým zatuchlým hradem
Hradem bez hradeb.

Mlha obklopuje zdejší lesy.
Lesy bez živé duše.
Duše jsou zde ztracené.
Hledající, čekající na východ
Východ něčeho co už neznají
Nepoznají.

Tiše stůj, Poslouchej
Nářek nářek deště.
Kapek narážejících na hlavy.
Hlavy nehybných postav.
Postav s lidskou tváří
Tváří jemnou dokonalou.
Světlou až průhlednou
S očima rudými.

Duší temnou, temnou jak les
Les plný mlhy skrytý v hlouby
Hlouby našich myslí
Myslí s vnitřním strachem.
Strachem bez udání příčiny.

Příčiny pádu hradu.
Pádu doby, pádu pánů.
Pánů s korunou
Korunou plný moci
Moci obrácené proti lidem.
Lidem se strachem v očích.
Očích lesklých, plachých.

Plachých figurek
Figurek na hraní
Hraní moci, hraní temných prokletých duší.
Duší věčných
Věčných, nemrtvých.
Nemrtvých věčně bdících.
Věčně bdících…


***
Autor Klira_VK, 16.11.2010
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí