Podzim II

Podzim II

Anotace: Všude ošklivo, lidi kolem mě se rozcházej a mě se nedaří ve škole...

Psychicky zničen
v nepohodě svojí,
marně tu přemítám,
dalšího se bojím.

Nedaří se, co chtěl bych
počkám si, až spadne sníh,
až roztaje a bude bláto,
nebude mi to stát za to.

Snažit se a myslet pořád,
všem věcem dát jasný řád,
nejde už dál takhle žít,
musím něco obměnit.

Úplně změnit životní styl,
ať se zas daří, dřív či dýl.
Autor Richard LaFontaine, 16.11.2010
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, Gabrielle, CULIKATÁ, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se poddá...nezoufej...líbí

16.11.2010 20:35:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí