Obava

Obava

Anotace: Tíživý pocit uvnitř...

Bojím se, co přijde znovu,
skloněnou mam svoji hlavu,
žaludek svírá zas ten pocit,
další starosti musím řešit.

Hlava kdesi v oblacích,
jež se dolů nevrací,
u srdce bolí a v plicích pálí,
problémy se kupí v dáli.

Člověk pořád něco musí,
pak rozervaný na kusy,
trápí se a stačit chce vše,
pak neklidný jak břehy Mže je.
Autor Richard LaFontaine, 16.11.2010
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí