Usnout

Usnout

Anotace: a neprobudit se již?

Snad bych mohla spíš
jen srdce z půli sťaté
a nezávislost
zahodit do hlubin duše.
A tvoje srdce, víš
se nedozví, že bylo také
pro pošetilost
odvlečeno.
Suše
a bez výčitek
pak budeš stát
na našem kopečku
a počítat jednu, druhou ovečku
dokud…neusneš.
Pro začátek:
TY můžeš spát.
Autor Demotivovná Dezorientace, 21.11.2010
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí