Navždy

Navždy

A v rakvi tvé se lehce skví
ten kyprý dech tvůj poslední.
A v očích tvých tam matně zmírá
naše nesmrtelná láska snivá.
Šedavé to´ny harfy zář,
/když nastavím svoji bledou tvář,
aby pohlédla do zraku tvého
navždy, navždy ztraceného/
zahraje melodii mřivou
a když konečně plačíce odejdou
i poslední drobečky pozůstalých
já pozvednu svůj kalich,
abych naplnila osud.
Neboť jen s tebou dosud
byla jsem
a bez tebe nebudu již.
Autor Demotivovná Dezorientace, 21.11.2010
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: dark evelyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí