Kulka

Kulka

Anotace: Kulka letí tmou...

Kulka letí tmou,
svou oběť hledá,
ty už nejsi mou,
marně sem tě miloval.

Podvedla mě s přítelem,
celá ses mu dala,
kryješ ho svým tělem,
ale kulka letí skrz…
Autor Sedric de Vere, 21.11.2010
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarunka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí