Chybí mi...

Chybí mi...

Anotace: ...Jiříkovi...

Chybí mi polibek
po kterém jsem v noci toužila.

Chybí mi štěstí
co už jsem s Tebou zažila.

Chybí mi láska
kterou se mi bojíš dát.

Chybí mi chvíle
kdy můžeme se spolu smát.

Chybí mi Tvá náruč
v níž najdu bezpečí.

Chybí mi Tvá slůvka
co mé srdce vyléčí.

Chybí mi čas
co trávili jsme ve dvou.

Chybí mi všechno
co měla jsem s Tebou.
Autor kleopatra.sedma, 23.11.2010
Přečteno 423x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, jedam, jaňa, CULIKATÁ, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Maranatha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná...ale hezká, neboj, to přebolí, chce to čas

24.11.2010 12:01:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí