Ledová

Ledová

Anotace: "K"

Nebesa vločky vypustila,
zebou mi místa bolavá.
ráda bych do dna chladost pila,
nebyla dále taková.

Mrazu bych život zasvětila,
a zimě duši upsala.
Kéž by mě v sobě utopila,
kéž by mě v službu přijala.

Srdce by ztvrdlo v kámen čirý
a chlad by úděry utlumil.
Věřím že život pak byl by jiný,
nikdo by ho již nezlomil.

Vločky mé tváře v mrazu hladí,
v náruči chladu propadám.
Tak jako vločky v tváři tají,
tak i já s zimou umírám.
Autor Analisieren, 27.11.2010
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: teniska, CULIKATÁ, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...proč tolik smutku???...škoda v něm mládí utopit :-)

28.11.2010 00:10:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí