Slzy

Slzy

Anotace: Vzpomínková...

Zase je zima,
všude leží vrstvy sněhu,
chumelí a já koukám z okna,
mí známí na druhém břehu.

Vzpomínám na ty,
kteří nejsou mezi námi,
na všechny ty skvělé lidi,
odejít museli a nebo šli sami.

V mrazu řvát chci
a běžet někam,
tečou mi slzy
a tiše vzlykám.

Řekne se Vánoce,
čas klidu a míru,
já však jen v srdci mám
hlubokou díru.

Dávno se netěším,
na tyhle svátky,
rád bych ten čas
vrátil kus zpátky.

Už třetí Vánoce,
které jsem bez táty,
je mi tak strašně líto
té přetěžké ztráty.

Život mě nakopnul,
posunul jinam,
já tu teď do prázdna
beze slov zírám.

Nemám slov a slzy kanou,
ač je to už dlouhý čas,
jenže vždy jak přijde zima,
vrátí se to zas.

Rány život dává,
bez milosti je lidem brán,
já se svými problémy
musím bojovat sám.
Autor Richard LaFontaine, 27.11.2010
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Prdelka10, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro Tebe bolavý čas
snad s jarem bude lépe zas.

28.11.2010 14:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí