Dvojí muka

Dvojí muka

Anotace: doufám, že pochopíte

Toť Sysifos se sprostě smál
když spatřil kámen tvrdý žal
jenž drtil tenká záda má
tak mrtvá krutost ráda zná

nejen kámen lomí kosti
zlosti boží bez milosti
že oči mé vše viděly
když vidět pravdu neměly

však mé pravé utrpení
zachovává pochopení
jež dlouhé časy toužím zřít
má prázdný význam slovo chtít
Autor soske, 16.01.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí