Smrt

Smrt

Anotace: Smrt je nevyčerpatelné téma...

Probouzím se v tmách,
poříd v temnotě se nacházím,
odešel smích, přišel pláč,
promiň, ale odcházím.

Odcházím odtud,
z života svého,
budu snad klidně spát,
když odejdu z života lidského.

Probouzím se snáz,
život mne nebaví,
už zas jen pláč,
slzy ukončily pomatené snění.

O lásce píšou v dobrém,
proč pravdu nepoví?
Necci odejít ve zlém,
ale myšlenky se hádají.

Snad už nadešel čas,
kdy zacinká zvon,
naposled pocítíš třas,
a zaslechneš polsední hrom.

Pak přejdeš do tmy tmoucí,
kde problémy se vzpouzí,
jeden přes druhý,
jak mě to tady nebaví!

Pak přijde pro nás pan nebo paní,
kteří ukončí naše pomatené snění,
na táhnou ruku,
ohneš se v trupu,
zastaví srdce,
člověče!Budeš spát sladce!

Za chvíli uvidíš bílo,
nebo šeru,
učínkuj už černá sílo!
na obloze zataženo.

Propadáš se do temnot,
a víš,
že život není chtíč,
jeden krok v před a zříš bílé světlo!

Miluji tě milý nikdo,
Máš mne nasvědomí,
jsi rád?

Probouzím se v oamnění,
promiň,nešlo to snáz.

Doufám,že nebolí tě tělo,
smrti se mi zachtělo.

Teď ležím tu já,
V tvém srdci dávno ne jediná...

Nevěděls,jak moc smi ublížil,
umírám,
pomalu se k tobě přiblížím....
Dnes naposled...

Usínám...
Autor Leedram, 28.11.2010
Přečteno 348x
Tipy 26
Poslední tipující: Johny Styx, Lama, Azazen, la loba, James Libustka, Anjesis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslíš si, že smrtí všechno končí? Já myslím že smrt je teprve opravdovej začátek... začátek něčeho lepšího než tenhle svět, kde už samolibost, nenávist, závist, vztek a primitivní touhy potlačili to co nás dělá lidmi. Chápu tvoje básničky víc než bych chtěl...

10.07.2011 01:24:00 | Johny Styx

Z tvého díla je cítit smutek, tak to má být. Ne jen napsané, ale procítěné. Víš milovat celým srdcem se nevyplácí. Když miluješ upřímně, celou svou bytostí, zklameš se. Bohužel to tak chodí. Azazen

02.06.2011 12:52:00 | Azazen

krásně smutná...je dobré si posmutnit ale pak se zas smát,ani venku pořád jen neprší slunce i déšť obojí má své místo

09.03.2011 13:13:00 | la loba

pěkná, procítěná, chvilkami trošku kostrbatá, ale ze srdce, a jde to z ní cítit

01.12.2010 09:55:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí