Hana Zubričanová

Hana Zubričanová

Anotace: co jsem a co nejsem?

Jsi
se vším krásným
propadlá nikam
Jsem
s andělem spásným
a pořád vzlykám
Jsi
a ty víš kde jsi
stále se vše mění
Jsem
a možná že nejsi
tam kde konec není

Nejsem
se svitem deroucím
plápolající černota
Nejsi
s úderem linoucím
jasně znějící bělota
Nejsem
a možná že jsi
tam kde konec není
Nejsi
a ty víš kde nejsi
postupem se všechno promění
Autor Linda Etschyick, 28.11.2010
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Dona Quixote
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí