Předvánoční

Předvánoční

Anotace: Ne, mě se z gymplu nechtělo pryč...

Už hoří svíčka na adventním věnci
a Vánoce budou tu za oka mžik,
ta doba krásná kdy plní se přání,
kdy každému z vás dárkem říci chci dík...

Sněhová vločka snáší se z nebe,
lehounce dopadá na zmrzlou zem,
u okna stojím a přemýšlím tiše,
proč musím odejít, když patřím sem...

Sem do téhle třídy a k těmhle lidem,
vždyť jenom tohle, vážně jsem já,
zdalipak vzpomene za rok si někdo,
že jsem tu vůbec kdy pobývala...?

 
Blízko jsou Vánoce, období míru,
jiné než všechny, co byly tu dřív,
jsou první, kdy jsem vážně dospělá
a poslední doma, ty budou mít vliv...


Nějak je mi smutno za ty roky krásný,
za tisíce vzpomínek je loučení daní,
Ježíšku, píšu ti, chtěla bych zůstat tu,
byla jsem hodná? Splníš mi to přání?

Autor genca, 28.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: N.Ryba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí