K rovníku..

K rovníku..

Anotace: .. Slnka

K rovníku Slnka sa povoziť chodím
keď mám dosť, na jednom z pólov vždy usnem
zlátený plazmou nikdy nemaródim
pre smiech zo sna Ti z nosa neodkúsnem

v hyperpriestore je 3D len hračka
nič nevie o sebe koruna tvorstva
kým jedného z ľudí rotácie práčka
cez torzné pole nevyvrhne z množstva

priemerných scenárov, geniálne hraných
súvsťažnosť všetkého so všetkým veda
nemôže pochopiť, z teórií praných
v práčke koldokola, pokoj si nedá..

Na rovník Slnka Ťa pozývam zažiť
šialenú jazdu na rotácii samej
- ostať v trojdimenzionále chceš zvážiť?
nuž, nerozmýšľaj.. a schuti sa zasmej
Autor Petbab, 29.11.2010
Přečteno 233x
Tipy 21
Poslední tipující: Žqáry, PIPSQUEAK, mademoiselle secret, Holis, Psavec, Javavia, Jiná, CULIKATÁ, la loba, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve slovenštině píšete velmi dobře.I metaforicky a slovně je to výborné.

30.11.2010 14:48:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí