Mé ráno

Mé ráno

Anotace: v nesmyslných snech

Je čím dál tím těžší probouzet se sám,
chtěl jsem se už smířit, že nikoho nemám.

Ale něco se mnou nesouhlasí,
a klidu mi nedá,
srdce o lásku prosí,
moc dlouho ji nemá.

Ve snu další ráno krásné tváře vidím,
myslel jsem, že zůstaneš a teď se jen stydím.

Asi o mě nestojíš,
vždyť mě skoro neznáš,
chvíli mě šťastným učiníš,
a pak spát mi nedáš.

Nevím jak to vydrží, už ani důvod není,
ale na tobě mi záleží a to stejně nic nezmění.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 01.12.2010
Přečteno 361x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Dev_LATea_princess, JohnyD., Jiná, CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mrazivě přesně mi to někoho připomíná...
moc povedená...ST

11.12.2010 00:01:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí