Srdce

Srdce

Anotace: ***

Vpomínám na časy, které byly.
Vpomínám na časy, kdy jsme spolu byli.
Na ty časy, kdy nám bylo krásně.
Na časy, kdy jsem psala básně.
Na časy, kdy mě napadali přirovnání.
Na časy, kdy jsem proživala milování.

Teď je starým krásným časům konec.
Me mu radostnému srdci odzvonil zvonec.
Srdce nemůže být šťastné bez lásky.
Srdce nezahojí léčivé pásky.
když je zlomené, nešťastnou láskou.
Smutek nezakryje usměvavou maskou.

Srdce bolavé, hroutí se mu svět.
Chtělo by to vrátit všechno zpět.
Srdce těžké kamenem tížené.
Straštným rozchodem není smířené.
Srdce trhá se, žalem puka.
V této chvíli prožívá strašlivé muka.

Kdo pomůže srdci, které muka prožívá,
které se smrti oddává.
Chtělo by hruď opustit a víc nebít.
Nechce už dál žít, chtělo by umřít.
Srdce bolavé, žalem puka.
Co chtělo z hrudě vyskočit
Již už neťuká.

Co mělo dělat srdce, kreré lásku nedostávalo.
V životě zažilo jenom zklamání a v lásce mu nepřálo.
Srdce bolavé rozhodlo se tak,
že zmizí ze světa jako černej mrak.

Rozhodlo se, že z hrudě vyskočí a všechno to zkončí.
Nemůže už dál, jeho žalostný tlukot se konči.
Autor KEBONITAA, 02.12.2010
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ee verim tomu, zes do toho dala cit, ale je to moc obycejny

18.03.2011 22:31:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí