Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Možná to nikomu nedá smysl, ale je to můj tichý výkřik do tmy...

Život krátky je.
Žije se jen jednou...
Vspomínky bolí.
Jednou všechny zblednou...

Ničí všechno krásne..
Zbavuje naděje..
Boří sny..
Otevírá rány...

Možná se tomu časem pousmějem,
Až natáhnem nohu do tmy.
Možná se neleknem zítřka.
Možná usnem v míru...

Až mlha opadne,
Otevřu černé oči.
Až srdce dobuší,
Vemem tě do náručí...

Nic netrvá věčně.
Když to jde, na lodi pluj.
I když vítr láme stěžně.
Nevzdávej se, prostě pluj...

Jednou...
Jednou stejně doplujem...
Autor Pain, 17.01.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kam doplujem? a všichni?

23.07.2006 23:59:00 | Nausika

Vzpomínky /myslím, že tam patří zet/ právě zůstanou.

28.06.2006 00:14:00 | weitinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí