Zmrzlé slzy

Zmrzlé slzy

Anotace: cestou na autobus jsem přemýšlela o své bolesti a o tom,jak ji vyjádřit.

Mokré slzy z tváře kanou,
mráz se v nich třpytí s příchutí slanou.
Pomalu stékají a v křišťál se mění,
dopadnou na zem, roztříští se a zvoní.
Tisíce střepů ze slz se láme,
na srdci bolí, to co ho klame.
Mráz bez citu trhá, co může,
z kvetoucí zahrady zůstaly přimrzlé růže.
Vločky se sypou z šedého nebe,
každá krůpěj slaná, co padne, zebe.
A ta plačící dívka nevinná,
v tom mrazu, to jsem já...
Autor melebele, 17.01.2006
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí