bez naazvu

bez naazvu

Anotace: niekedy si myslim ze to tak aj naozaj je

Mám strach.
Čo všetko skončí v slzách?
V záplavách zaspávam...
V snoch sa prebúdzam...

Stále to isté.
Dookola, hmliste...
Verím že raz prebudím sa...
Odídem, neobzriem sa...

Čierny strom zdobený krvavými ružami,
šedé nebo s tmavými kvapkami.
Stekajú mi po tele,
schúlenom v slzách pri strome.

Kvapky menené na hroty hrubé,
do pokožky zabárané...
Krvou oblievaná sedím tam,
v temnote precitám...
Autor Ransei, 03.12.2010
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase bude lépe, člověk je chvilku nahoře, chvilku uprostřed a chvilku dole, však to je život.Hezky napsané.

03.12.2010 11:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí