Zamotaná Princezna

Zamotaná Princezna

Anotace: ..sonet o smutku a strachu..

Zamotaná do svých snů,
jako motýl v pavučině,
odpočítala 292 dnů,
už má klid, hloupě toužila po divočině.

Zamotaná do velkého strachu
nepochopila, co po ní chce.
Žene se do velkého krachu.
Své srdce nosí v černé kabelce.

Má oči trochu opuchlé,
jak stále pro něho pláče.
Ústa jsou však již němá, uši ohluchlé.

Zamotaná do temnoty černé.
Po hlavě do vody skáče.
Vypadlo z černé kabelky srdce věrné.
Autor Krásná Princezna, 03.12.2010
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí