těžká moje toť doba

těžká moje toť doba

Anotace: jen se potřebuju vybásnit, protože to mě pomáhá nejvíc...

nacházím se znova,
tak jako tělo mého ducha.
kroky již dělám,
a snažím se o to dál.
chci zase být ta veselá holka,
...která smutek nevedla.
jen se bojím.
a proto o pomoc prosím.
snažila sem se vše zvládnout sama,
a dopadla sem jako troska.
nezasloužíš si člověka jako mě,
neb já mám problémů hodně.
cejtim tvrdé dno,
a vyškrábat se nejde snadno.
je to studené,
a bezedné.
moc to popsat neumím,
ale i přesto: Pomoc mi prosím !!
Autor katkabloom, 03.12.2010
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Špáďa, Viva La Roma, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejde to snadno, ale pokud opravdu chceš..vyškrábeš se..to mi věř.

03.12.2010 23:15:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí