Černé myšlenky

Černé myšlenky

Anotace: ***************

Na hrázi dívka seděla,
do vody smutně hleděla.
Tiše slzy stékaly,
do vody padaly.

Na hrázi dívka seděla
a do tmy hleděla.
Ptala se vodičky,
ptala se nebe,
ptala se sama sebe
zda má ještě žít,
zda má šanci zvednout se a jít.

Na hrázi dívka seděla,
mlčky se dívala
na teplý potůček
na chladnou vodičku
na svou ručičku

Jen voda ji svědkem byla,
že žít už nedovedla!

Jen voda věděla,
jak moc se trápila!

Teď tiše padá holka mladá!
Autor SadLily, 17.01.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí