Hamlete

Hamlete

Pohledy drásají oči.
Pohledy bolí duši.
Z balkonu koukáme na sebe.
Nesmrtelný Hamlete.

Střevíčky trhají šaty.
Podpatky hloubí díry do podlahy.
Ale my jsme vzdáleni světelné roky od sebe.
Mnou nepochopený Hamlete.

Cesty tam a zpět.
Pro skleničku, pro opití.
Ale moje smysly nezeslábnou dokud nespatřím tebe
Hamlete.

A pak v nesmrtelné bouři hněvu.
Navždy zalituji tu minutu,
kdy jsme pochopili, že jsme jiní a nedali si repete.
A proto rozdrásané sbohem, Hamlete.
Autor Demotivovná Dezorientace, 05.12.2010
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, NikitaNikaT., mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí