ČERNÉ RŮŽE

ČERNÉ RŮŽE

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////

Víš když se bílá
pomalu mění...tmavne
stává se nezřetelnou

za černou růží
znamením chaosu
prosévaná zrnka
temna a zmaru

zářící démanty královny noci
nechá tě oslnit svojí mocí
vstoupit stát i pohladit
odejít nedokážeš

vůně jejích růží
zeslabí tě a vezme sílu
paní loutek
tam kousek od vesmíru

za nocí září
království temnot
osvětlené světlem
těch co neodešli

v zahradě plné černých růží
čerstvě vykopané hroby i
ty zapomenuté

bude tam i ten tvůj?
beze jména
květin i lásky
v koutě zasypaný.
Autor HAIR, 05.12.2010
Přečteno 447x
Tipy 17
Poslední tipující: Žárovka, Robin Marnolli, hatlapatla, tajemná slečna, Jana M., James Libustka, Gabrielle, blackwolf, Psavec, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejspíš ano!
bude tam někde v prázdném koutě
co na tom ale záleží?
chci nyní projít protěží
a slyšet, jak mi říká kotě
a to je dáno!

o další mi tak neběží...

05.12.2010 18:41:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí