Samota

Samota

Anotace: Asi každý z nás to jednou poznal

Sbírka: z mé hlavy - duše

Nemohu se nadechnout
Samota mě ničí
Jdu se obout a
Jdu ven. Třeba do p.či

Cestou potkám pobudu
Řeknu mu dobrý večer
Chvíli s ním pobudu
Ale jen chvíli to je můj účel

Opustil jsem pobudu
Nemrzí mě to
Nestojím o obludu
Opouštím město

Přespím na lavičce
V ruce schoulenou tu
trochu vodky v lahvičce
nechte mě ulehnout

Je mi zima,
Kolem bílo
mlha dřímá
To je dílo

Ráno rosa
Šedivá jak dým
Kolem běží kočka bosá
A já nemám s kým …
Autor ondrejsu, 05.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí