Jiskra

Jiskra

Anotace: Miluji a nejsem milovaná

Sedím tu tiše, v koutku své duše a píši Ti báseň.
Proč při vzpomínce na Tebe jímá mě tíseň.
Chvíli budu přemýšlet... přijít na nic nemohu.
V jakekoliv situaci, moc ráda Ti pomohu.
Zůstanu ukryta v pomyslném objetí.
S láskou se odevzdám horoucímu zajetí.
Ach láska je to co trápí mne.
Nechci už slyšet: To je tak dojemné.
Proč schováváš se přede mnou.
To jsem Ti nestačila že odcházíš za jinou?
Říkáš jen Jiskra, záblesk noci.
Před Tvým tělem není ku pomoci.
S hrůzou a děsem čekám tu chvíli.
Zavření dveří a zjištění že se mé srdce opět mýlí...
Autor Ailean, 06.12.2010
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

City jsou někdy prchavé, proč... to těžko řéct, ale všecko, co bylo hezké, mělo přecik smysl. ST!***

06.12.2010 22:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí