čekání

čekání

Anotace: Každý má strach, aniž by tušil, že je to náš pomalý vrah...

Sbírka: Výkřiky do prázdna

Nechci si na drsnou hrát,
ale jako dívka se začínám bát.
Život je hnusný a mě nebo lidi mě podobným,
shledání se smrtí jistě není pro nás jevem náhodným.
Cítím ohromný strach..
Čekám až přijde vrah...

Mám strachu už plné zuby,
jenže vidím jen přátel hroby!
Já budu svůj život dlouho a pomalu žít,
budu jen doufat a své roucho do hrobu šít…

Už se totiž nechci dál bát,
A na drsnou si už nechci hrát!!!
Tak ukončím své trápení,
jelikož nestrpím už přátel ztrácení.



To je můj konec, ve který doufám...
Konec, a teď si už nezoufám...
Snad...
Autor Mrs.Underwood, 10.12.2010
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Radek.oslov.Šafárik, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

omlouvám se, malinko jsem se upsala... ;)

10.12.2010 15:57:00 | Mrs.Underwood

oprava třetího a čtvrtého řádku:
Život je hnusný a mě nebo lidem mě podobným,
shledání se smrtí jistě nepřijde jevem náhodným.

10.12.2010 15:56:00 | Mrs.Underwood

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí