Mé dítě

Mé dítě

Anotace: ...

Vedu své dítě za ruku
provázím ho mezilidskými vztahy
vyděšeně mi svírá dlaň

bolí nás to
ale usmíváme se
protože s těmito
výkroji v tvářích

jde prý všechno líp

Mé dítě mi dává otázky
které nechci brát
odvracím pozornost
a pak zvracím

lidskou slabost

jenže děti umí odpouštět
hladí mě po tváři
a zpívá

o kráse
co nikdo netrhá
zahradníci něžností

o síle
která beze studu
může být i slabostí

o důvěře
co nepotřebuje slova
zamilovaná v gestech

o přizpůsobení
protože někdy
musíš chodit

v bolestech .......

.........................

Spi maličký
vždyť se zase
brzy uvidíme

teď .... nějakou
neurčitou dobu
musím být jen

dospělý
Autor smudlinek, 10.12.2010
Přečteno 279x
Tipy 13
Poslední tipující: STIMPRE, Koprtinka, Psavec, janewe, CULIKATÁ, Aťan, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtu tě stále a pořád. /i když to tak nevypadá/

11.12.2010 23:58:00 | Koprtinka

to dite si chran

10.12.2010 23:46:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí