Gladiator

Gladiator

Anotace: trosku sem zneuzil kryla.. Habet je jeho puvodni pisnicka aj a si ji tak trosku prestrojil :) takze se prosim nezlobte.. Habet - rychla smrt v arene

Hábet
Vojáci leží v lazaretu
Včera jsme pili v Nazaretu
Prosím smrt ať je to rychla
Má duše naposled kŕikla

Hábet
Císařova ruka je aź priliš jistá
Půda podemnou zdá se mi tak slizká
Hábet to je vykoupení
Diváci jsou strachem oněmnělí

Hábet
Do pekla se hrabem
Celý Řím nazýva mně srabem
Koloseum hábet ani nezná
Smrtka přichází kosa je tak hezká

Hábet
Nicota je už všude
Svůj život daroval jsem lůze
Pomalu všichni jen se vlečem
Do nebe nepatřím, vždyť popraven jsem mečem
Autor Grygy, 10.12.2010
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí