Strach

Strach

Anotace: čím větší láska, tím větší je strach

Stíny tančí pod oknem,
strach za dveřmi tiše krouží
Již nespatřím ho s novým dnem,
ta obava mou duši souží

Jako hluboké moře temná síť noci
Nesvětlo, v němž se věci nebýt zdají
Jež nemohou proniknout moje oči
Úplně prázdné pro ty, co černé srdce mají

Tahle tma – věc, která vlastní bytí má
Je to víc než jen ztráta světla
Ta tma je ze světla stvořená,
z veškeré záře mého světa

Do srdce a do mysli vnikla,
má moc bodat do očí
Bezejmenná síla jako z pekla
Touhu i vůli zotročí
Autor Angela Valley, 11.12.2010
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Behemot, Charibeja, Anjesis, CULIKATÁ, Nick Name
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...opět nádherná báseň!

14.12.2010 17:17:00 | Behemot

neměj strach, nechej všemu volnost a spíše se zaměř na okamžik strávený s ním, pak budeš i schopna užívat si na 100%

11.12.2010 22:37:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí