Hloubka v nás

Hloubka v nás

Anotace: je vubec hloubka dobrá?

hloubka někdy pomáhá
ale kdyz zjistíme jaká je hloubka
utečem jako holka

je to špatné? myslím že né
protože v hloubce jsou myšlenky zlé

dřív myslel jsem jen že silní najdou hloubku
tet vím že je to naopak
jen ti slabší padají dolu do svého hrobu

ale jak mají vědět že nemají padat
na světě je málo lidí keteré by měli hledat

a kdyz nenajdou to mi jsme jim pripravili hrob
protože mi jsme jim dovolili jít
a tak si musíme dát slib

pomoc ikdyž jsi hloběji
objetuj ne svůj život ale své tělo i duši

přeží bolest a vem si jejich

stan' se schrankou
a konec bude ulevou.
Autor neFron, 14.12.2010
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí