Cesta

Cesta

Anotace: inspiraci jsme našla v textu oblíbené písně.. :)

Není návratu z mojí cesty,
je osamělá a dlouhá
jdu protože nemám na výběr
a mé kroky vede touha.

Vím, kam vede tahle cesta,
do náruče osamění,
přesto nechám se jí vést
a zakopávám o odpuštění

Modlila jsme se stokrát
a doufala, že mě vyslyší,
ale bůh zřejmě
mé modlitby neslyší.

Jdu šeřícími se zahradami
a trhám zvadlé květy,
snažím se najít vysvětlení
proč čas tak neúprosně letí.

Ta cesta se zdá nekonečná,
ptala jsem se proč a bůh se smál
a i když už jsem unavená,
musím jít stále dál a dál.

Jdu za dlouhých černých nocí
a už nemám co ztratit,
musím pokračovat v cestě,
neboť není kam se vrátit.
Autor Charibeja, 14.12.2010
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Leedram, Anjesis, Gabrielle, Yendas, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Catie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hm, tohle máme asi taky společné :-)
Ale i tak ti přeji na té tvojí cestě přecijenom štěstí

18.12.2010 20:39:00 | Anjesis

Cesty trnité "zdobí" lidské životy. Tak ať těch trnů máš co nejméně :-)

16.12.2010 14:56:00 | Yendas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí