být sám sebou

být sám sebou

Anotace: nevím, co k tomu dodat...

Pospícháš, ticho údolí,
vzpomínky u srdce zabolí,
mraky ti plují nad hlavou,
duši máš v těle spoutanou

Nasloucháš, píseň skřivánčí,
melodie vhodná do básní,
závidíš volnost moltýlům,
utíkáš se ke svým snům

Zapomeň na vlasy havranní,
myšlenky byly postranní,
urči si svobodně vlastní cíl,
zachovej si vlastní styl

Do trávy zaboř svoji tvář,
stébla stlumí prudký pláč,
oddej se zemi posvátné,
zapomeň, už víckrát ne!
Autor nelyccka, 18.01.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí