Nejen fyzicky se dá ublížit....

Nejen fyzicky se dá ublížit....

Anotace: Dnes jsem utrpěla vážný otřes...

Krutost slov, nezná mezí,
proč jen tolik ublížit dokážou?
Oči se pomalu smáčejí slzí,
čekám jen, kdy toto zakážou.
Vím, že nejsem královna krásy,
jenže kdo je?
myslela jsem, že mění se časy,
ale jen se to zhoršuje.
Asi vážně nejsem určená pro tento svět,
no tak si mě vezmi Bože,
vezmi mě pryč, hned!
Autor Gringer, 19.12.2010
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: hubape, Yendas, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rány lidských slov často bolí víc než rány fyzické.

21.12.2010 10:12:00 | Yendas

Neplač,bude jiný,kdo bude Tě mít rád
a lásku upřímnou přijde srdci dát.

20.12.2010 07:30:00 | CULIKATÁ

Ta slova přebolí časem
věřím že nestojí
(ať to byl kdokoli)
máčet si oči pláčem

19.12.2010 22:59:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí