smútok , ktorý preklínam

smútok , ktorý preklínam

Anotace: napisala som to ked som zacinala pisat svoje pocity na papier...

Smútok, ktorý preklínam,
zraňuje viac a viac.
Nezadržateľnou rýchlosťou
ničí viac ako mám.
Pocit, že prázdno čo vo mne je,
zjaví sa na druhých,
JA! však budem tá,
kam všetci hladia.
Vidia ako zomieram
strach v ich očiach
im to však nedovolí.
Zabiť smútok,
ktorý preklínam.
Autor Ransei, 20.12.2010
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: Pižla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí